2010. december 8., szerda

Megjelent az SPB Mobile Shell új verziója (3.7.2)

Az SPB Mobile Shell új verziója (pontosan a „rólunk” menüben 3.7.2-es a verziószám után 673-as build szerepel) tegnap jelent meg hivatalosan, és vált elérhetővé bárki számára. Érdemi újdonságot nem tartalmaz, javításokkal tették használhatóbbá a szoftvert a készítők, illetve a Symbian^3-as modellek (Nokia C6-01, C7-00, E7-00, N8) számára ígér jobb támogatást.
Aki frissíteni szeretne, szimplán fel kell telepíteni, és az előző verziót felülírni ezzel (új regisztrációra, regisztrációs kódra nincs szükség). Ha még nem volt sosem SPB Mobile Shell a telefonon, vagy újra lett telepítve, nem gond, a bejegyzés végén megtalálható a regisztráló kód is, amellyel a 15 napos próbaverzióból végleges, regisztrált változatot kapunk.

Emlékeztető videó az alkalmazásról: 


Letöltés (download): külső oldalról vagy a hivatalos oldalról
Regisztráló kódok (serial): link

Új verzió letöltése (new version): link

57 megjegyzés:

 1. Szia! Remek ez a program, köszönöm szépen!!! Viszont a kódot sehol sem találom a triál verzió letelte utáni használathoz. Ide be tudnád linkelni??

  VálaszTörlés
 2. Üdv!

  Nincs mit. A trial verzió letöltésének a linkje a cikkben is szerepel: http://www.4shared.com/file/y44ykWA8/Regisztrl_kd_az_SPB_Mobile_She.html

  Lehet, hogy szükséged lesz a program újratelepítésére, hogy regisztrálni tudd, mert a trial verzió letelte után szerintem nincs lehetőség a menüpont elérésére. Ajánlott az ilyen problémák elkerülése végett időközönként biztonsági mentést készíteni a szoftver beállításairól (pl. a főképernyőn a widgetek elhelyezése).

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 4. sziasztok ez akkor nokia c6-00nem müködik ugye???

  VálaszTörlés
 5. Szia.
  Köszi,SE Vivazon működik. Bár a magyar ékezetes betűkkel a progi saját felületén problémái vannak.

  VálaszTörlés
 6. windows-on hogy tudom megnyitni a sis-t??

  VálaszTörlés
 7. Telepítened kell hozzá az Ovi Suite-ot, és a telefont csatlakoztatnod kell, így gépen keresztül tudod telepíteni a telefonra az alkalmazást. Talán egyszerűbb, ha felmásolod a fájlt a telefonra, megkeresed, és így feltelepíted megnyitás után értelemszerűen haladva.

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok
  Nekem N97 mini-m van és valamiért nem szereti a SPB Mobile Shell-t. Nem főzött, gyári szoft van rajt. Ki-be kapcsolgat, nem mindig tudom felvenni. Valakinek volt már ilyen gondja?
  Üdv Hikomat

  VálaszTörlés
 9. Próbáltál már hard resetet? Ha igen, utána is ezt produkálta?

  VálaszTörlés
 10. Igen, sőt ráfrissítettem a szoft-ra. A VHome is ugyanezt produkálja. Talán ha kijön a frissítés, elméletileg nem kell már sokat várni rá. Ha működik akkor tökéletes, frissíti magát az időjárás és minden widget tökéletes. Már beletörődtem :)
  Üdv Hikomat

  VálaszTörlés
 11. Sony Ericsson Vivaz Pro
  Fúr Rajta

  VálaszTörlés
 12. Hogyan lehet regisztrálni h ne 15 napos legyen?
  Köszi

  VálaszTörlés
 13. Amugy tökéletesen Müködik.
  Köszönöm :-)
  Csak a regisztráló kod kellene h ne 15*-napos legyen, azt h lehet megoldani.
  Segitséget előre is köszönöm.

  VálaszTörlés
 14. A cikkben megtalálható a regisztráló kulcs, amelyet ehhez lehet használni. :)

  VálaszTörlés
 15. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 16. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 17. miért távolitottátok el a reg codot van akinek kellet volna

  VálaszTörlés
 18. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 19. A cikkben ott van a regisztrációs kód letöltési linkje, tehát bárki elérheti, akinek szüksége van rá. http://www.4shared.com/file/y44ykWA8/Regisztrl_kd_az_SPB_Mobile_She.html

  VálaszTörlés
 20. és hova kell beirni a reg.kódot...hogyan kell????

  VálaszTörlés
 21. Mivel nálam regisztrálva van, nem tudom pontosan megmondani. Az SPB Mobile Shell menüjében valahol lennie kell egy olyan pontnak, hogy regisztráció. Ha már letelt a 15 napos próbaidő, akkor bezáródik megnyitáskor, tehát ez esetben újra kell telepíteni a szoftvert.

  VálaszTörlés
 22. alapból kéri először a reg kódot...

  VálaszTörlés
 23. Magyar nyelven is megy, avgy csak angolon?? és a képet el tudja forgatni bárhol? (főképernyő nemszükséges)
  a lényeg, igaz nem 1 kódot írtál le, de ha az egyiket többször beírják elfogadja???
  és mennyi RAMot fogyaszt a kicsike?:)

  Nokia 5230-ról lenne szó vadi új szoftverrel :D

  VálaszTörlés
 24. Azon a nyelven fut, amely a rendszerben alapértelmezett, azaz valószínűleg a Te telefonodon is magyar lesz. A képernyő elforog természetesen (még a főoldalakon is). A kódok közül mind érvényes, nem számít, hogy a használni kívántat hányna írták be előtted. RAM-ból kicsit sokat eszik, de tűrhető mennyiségűt, ha figyelembe vesszük, hogy megszépül a rendszer a használatával. Illetve gördülékenyen megy, ha már meg van nyitva.

  VálaszTörlés
 25. Nokia C6-on tökéletesen működök!
  Nagyon szépen köszönöm :)))

  VálaszTörlés
 26. Hali! Nekem nem szedi le a kódot nem tölti be a torrentet én csinálok valamit rosszul vagy már nincs fent a kód? esetleg leírná valaki ide? Amúgy a regisztrációs kódról van szó.:)

  VálaszTörlés
 27. MEgtaláltam máshol mostmár működik és nagyon állat!!!

  VálaszTörlés
 28. Üdv!

  Örülök, hogy sikerült megoldani. De semmiféle torrentről nincs szó, egy nagy download now feliratú „gombra” kell rányomni a letöltéshez.

  VálaszTörlés
 29. a kód a letöltés szó alatt van (link)

  VálaszTörlés
 30. Nagyon szépen köszönöm :-)

  VálaszTörlés
 31. Nagyon szépen köszönöm :-)

  VálaszTörlés
 32. Nagyon szépen köszönöm :-)

  VálaszTörlés
 33. Nagyon szépen köszönöm :-)

  VálaszTörlés
 34. szia. satio-m van, letöltöttem a reg. linket, csak mem tudom megnyitni mert a telóm nem támogatja a rar fájlt. hogyan tudnék hozzá jutni? valamit nem jól csinálok? a szoftver ingyenes? elôre is köszi a segítséget.

  VálaszTörlés
 35. Sziasztok!
  Regisztrálni hol tudom? be tudjátok linkelni? köszi.

  VálaszTörlés
 36. Először is nem a .rar fájlt kell feltelepíteni, hanem pl. WinRAR-ral ki lehet csomagolni, és így megkapod a telepítő fájlt. (Segítség: http://s60v5-symbian.blogspot.com/p/segitseg.html#let%C3%B6lt%C3%A9s%20%C3%A9s%20haszn%C3%A1lat )

  Másodszor pedig a cikk legalján van egy link, ahol elérhetőek a regisztráló kódok. Ezt a programon belül kell beírni, a menüben megtalálod.

  VálaszTörlés
 37. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 38. Sziaztok!
  Nem tudjátok véletlenül honnan tudnám leszedni az SPB Mobile Shell 4.5-öt?
  Előre is köszi

  VálaszTörlés
 39. 4.5-öt? A hivatalos oldalon is 3.7.2 a legújabb.

  VálaszTörlés
 40. De akkor hogy van az, hogy androidra már le lehet tölteni az SPB Mobile Shell 5-öt? Azárt gondoltam a 4.5-re mert az 5-öt nem találtam symbianra.

  VálaszTörlés
 41. Az androidos változat tulajdonképpen másik szoftver, másik fejlesztés, így a verziószámozás is másképp történik, független a symbian-os variánstól.

  VálaszTörlés
 42. nekem azt irta ki hogy invalid torrent file mit lehet akkor vele tenni elöre is köszönöm

  VálaszTörlés
 43. Ez érdekes, mert nem is torrenten keresztül kell letölteni.

  VálaszTörlés
 44. Hali!

  HTC klónom volt. azon spb futott windows alatt. nagyon megkedveltem. az elején sokat keresgettem hozzá, de megérte. később a frissített változatot gyakorlatilag lemagyarítottam. lefordítottam a németet, visszatettem a txt file-t és átállítottam németre....parasztos, de működött....
  nemrég kaptam a cégnél egy nokia 5230-ast. zavart hogy nem oda teszek dolgokat ahova akarom, na meg szokatlan is volt. beugrott, hogy az spb biztosan meg van símbian-ra is. így kerültem ide. mivel gyakorlatom már volt. kb 3 perc alatt a telcsin lett és a regkód is működött! hatalmas thanks! nagyon szép, frankón magyar és ugye ISMERŐS :-D
  HALLELUJAH!

  VálaszTörlés
 45. Sziaztok! uninstal utan ha még egyszer felrakom ugyanolyan lessz mint amikor allitotam rajta. Hol lehet a beállitasa elmentve,szeretném ha ujra gyari lenne.

  VálaszTörlés
 46. Hello!
  Vivaz pro-ra hogyen lehet feltenni?felmásoltam a fájlt, a telefonon próbálom elindítani, egy darabig tölt a "Telepítés előkészítése", azután hibaüzenettel kidob, valami baja van a "tanusítvánnyal"
  Köszi

  VálaszTörlés
 47. Üdv! Újabb verzió? Az 5-ös? 5800 lehet?

  VálaszTörlés
 48. Hali!
  Van ennek (legalábbis a Nokia, Symbian) környezetben ingyenes, lite verziója is. Annál mivel tud többet a 3000 Ft-os, teljes példány?

  VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma