2011. március 5., szombat

EpocCam Lite (1.0), használd webkameraként a telefonod!


Az EpocCam rendkívül hasznos alkalmazás lehet néha (vagy gyakran, a felhasználói szokásoktól függ), ugyanis segítségével webkameraként használhatjuk telefonunkat.
Telepítése után a telepítés helyén egy EpocCam Windows Installer.exe fájl is megtalálható, ezt a számítógépre kell telepítenünk, hogy használhassuk a szoftvert. Ha a telepítésekkel megvagyunk, a szoftvert a telefonon kell elindítanunk, majd PC Suite módban a géphez csatlakoztatnunk, és máris webkameraként lehet használni a mobiltelefont.
Használat közben a készítőre utaló felirat megjelenik a webkameraképen, illetve a Pro verziót hirdető csík is bevillanhat, de ez az ingyenesség és praktikusság fejében egyáltalán nem zavaró kompromisszum.
Az alkalmazáskezelőben a program verziószáma 1.00(0).
A szoftver Symbian^1 (S60V5) és Symbian^3 modellekkel kompatibilis, ami pedig a számítógépes operációs rendszert illeti, a számítógépes telepítő Windows XP-re vagy ennél újabb változatokra installálható.

Letöltés (download): külső oldalról vagy az Ovi Áruházból
Az EpocCam Windows Installer.exe letöltése külön: külső oldalról

Teljes verzió reklámok nélkül: EpocCam Pro

7 megjegyzés:

  1. szervusz!

    van egy ennel jobb app is: mobiola webcam, s60v3mmal is kompatibilis, es mukodik WiFin is, bluetoothon is (mobilneten keresztul is XD de azt ki hasznalna?)

    VálaszTörlés
  2. Ezt az EpocCam-ot lehet használni msnhez is? mert az h magamat bámuljam nem sok értelme van

    VálaszTörlés
  3. Persze. Próbáltam MSN-nel és Skype-pal is, működött gond nélkül. Majdnem teljesen úgy használható vele a telefon, mint akármelyik másik webkamera.

    VálaszTörlés
  4. Helló. N8-cal hogy kell ezt?

    VálaszTörlés
  5. Üdv!

    A cikkben leírtam: „telepítése után a telepítés helyén egy EpocCam Windows Installer.exe fájl is megtalálható, ezt a számítógépre kell telepítenünk, hogy használhassuk a szoftvert. Ha a telepítésekkel megvagyunk, a szoftvert a telefonon kell elindítanunk, majd PC Suite módban a géphez csatlakoztatnunk, és máris webkameraként lehet használni a mobiltelefont.”
    Hol akadtál el?

    VálaszTörlés
  6. A telefon mikrofonját kezeli mikrofonként, vagy mindenképp kell egy mikrofon

    VálaszTörlés
  7. szia. nekem c5-03ason azt írja ki a csatlakozás után, h az epoccam lite funkció nem támogatott. ilyenkor mit csináljak?

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma