2011. január 24., hétfő

Doodle Jump (1.4.9)

A Doodle Jump-ról már kétszer is lehetett hallani a blogon (1.01, ill. 1.3.1), de verziószámot tekintve ez a legfrissebb. A várakozás ellenére néhol visszafejlődés is az 1.4.9-es verzió, hiszen az 1.3.1-eshez képest nincs lehetőség giroszkópos kezelésre. Előnye, hogy lehetőség van nyelvet választani (azonban nem a játékon belül, tehát minden játékindításkor rá kell bökni a tetszőlegesre): angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, lengyel, brazíliai portugál, latin-amerikai spanyol. Aki kevésbé szereti a giroszkópos irányítást, annak ajánlottabb ez a verzió.
A játék önmagában véve egy nagyon szórakoztató Java alkalmazás, mely szép és aranyos grafikával gördülékenyen fut a készüléken.
A cél az, hogy minél magasabbra jussunk (ezzel pontot szerezve). Miközben az általunk irányított lény automatikusan ugrál, nekünk jobbra-balra kell mozgatni a két alsó sarok érintésével. Azonban ez nem ilyen egyszerű, egyre nehezebb dolgunk lesz a fentebb haladással, mert a pálya egyre nehezebb, egyéb ellenséges szörnyek is megjelenhetnek (őket a kijelző egyéb pontjaira kattintva lehet kiiktatni). Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű ez a program is, véleményem szerint az ilyen típusú játékokra fogékonyak számára totálisan addiktív.
Fektetett és álló helyzetben egyaránt játszható.
Az alkalmazáskezelőben 1.04(9) a program verziószáma.

Képek az alkalmazásról:

Letöltés (download): külső oldalról

Giroszkóppal is kezelhető verzió: Doodle Jump 1.3.1

8 megjegyzés:

  1. Kedves szerkesztők, Nokia Ovi-ból töltöttem le az 1.4.9-es verziót, és ha a giroszkópos vezérlést akarom beállítani az Options->Tilt funkció alatt tudom ki-be kapcsolni, ekkor már nem érintésre hanem a telefon döntöttségére fog ugrálni kis zöld hősünk. Megnéztem a Cikk után a verzióinformációt, és egyezik az újabbal, tehát véleményem szerint nem tud kevesebbet az előzőnél. ÜDV!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm az információt, hamarosan tesztelem újra!

    VálaszTörlés
  3. Nekem az a baj a játékkal, hogy nem teljes képernyös hanem behoz gombokat alul, de azokkal nem is lehet irányítani.Hogyan lehet teljes képernyöre állítani???

    VálaszTörlés
  4. Menü > Beállítások > Alkalmaz.kezelő > Telepít. alk.-ok > Blur > bal alsó sarokban opciók > Progr.csom.-beállítások > Képernyőn megjelen. bill. > Ki

    VálaszTörlés
  5. mi az a "blur"
    "Menü > Beállítások > Alkalmaz.kezelő > Telepít. alk.-ok > Blur > bal alsó sarokban opciók > Progr.csom.-beállítások > Képernyőn megjelen. bill. > Ki "

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma