2010. november 27., szombat

Raging Thunder (1.0.5)

A Raging Thunder egy nagyszerű autós játék, amelyet a Polarbit készített (a Wave Blazer, Armageddon Squadron és Iron Sight mellett). Háromdimenziós környezetben versenyezhetünk nem átlagos módon: bár megvan a lehetőség a szokásos irányításra bizonyos beállítással (a két irányba a két oldalon lévő pontok érintésével tudunk kanyarodni), azonban a különlegessége a „giroszkópos” irányítás. A telefon döntögetésével kanyarodhatunk, amely lehetőség nemcsak látványos, hanem szórakoztató is. Az érzékenység átállítására természetesen van lehetőség saját ízlés szerint.
Fontos szempint, hogy a játék jellegétől függetlenül gördülékenyen fut a szoftver.
(Az alkalmazáskezelő szerinti verziószám 1.00(5).)

Videó a játékról (aktuálisan Nokia X6-on, de nem csak ezen fut):


Letöltés (download): külső oldalról

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Van egy Se Vivaz prom amin a Norton symbian hack van telepítve h ne kelljen minden játékot külön szignóznom. Fel telepítettem a játékot, így már nem volt tanusítvány hiba sem, de mikkor rákattintok a játékra semmit nem csinál. A norton biztosra működik ugyanis a telepítése előtt tanusítvány hibára hivatkozott, de most gond nélkül feltelepítette. Mi lehet a baj? A válaszokat előre is köszönöm.

    Üdv, Máté

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nem tudom, mi lehet a megoldás, a Sony Ericssonokkal gyakran akad inkompatibilitási gond. Esetleg próbáld meg, hogy telepíted a GameAPI-t. (Töltsd le ehhez ezt, és abban benne lesz: http://s60v5-symbian.blogspot.com/2011/01/armageddon-squadron-105.html.)

    VálaszTörlés
  3. nekem fut rendesen de nemtudom átállitani hogy giroszkópos legyen valaki tudna segiteni hoyg lehet megycsináni nokia c5-03 telóra?

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma