2010. december 11., szombat

Guerra di fumetti (Doodle jump (1.01))

A játék egy nagyon szórakoztató Java alkalmazás, mely szép és aranyos grafikával gördülékenyen fut a készüléken. 
A cél az, hogy minél magasabbra jussunk (ezzel pontot szerezve). Miközben az általunk irányított lény automatikusan ugrál, nekünk jobbra-balra kell mozgatni a két alsó sarok érintésével. Azonban ez nem ilyen egyszerű, egyre nehezebb dolgunk lesz a fentebb haladással, mert a pálya egyre nehezebb, egyéb ellenséges szörnyek is megjelenhetnek (őket a kijelző egyéb pontjaira kattintva lehet kiiktatni). Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű ez a program is, véleményem szerint az ilyen típusú játékokra fogékonyak számára totálisan addiktív.
Fektetett és álló helyzetben egyaránt játszható.
Bár olasz nyelvű ez a verzió, könnyen lehet tájékozódni, és ez nem von le az értékéből. A jövőben várható az angol nyelvű változata is.

Képek a szoftverről (kattintásra eredeti felbontásban is láthatóvá válnak):

Letöltés (download): külső oldalról

Frissebb verzió (angol nyelvű): Doodle Jump 1.3.1

3 megjegyzés:

  1. Az egyik legjobb játék, amit valaha megismertem! :)

    VálaszTörlés
  2. hali! az egyik bnőm átküldte ezt a játékot. akartam vele játszani de..... ott hogy "Abilita l'audio ? " akár a si-re vagy a no-ra kattinthatok, semmire sem reagál. már csomószor telepítettem a telómra, de semmi. lehet, hogy nem megy a telómon? vodafone az övé is (bnőmé), és annak aki átküldte neki szintén érintős telója va n, mint nekem. lehet, hogy a telefonom nem tudja megnyitni a játékot? (Vodafone 547i) pls aki tudja most mi van segítsen :s

    VálaszTörlés
  3. A Vodafone 547i nem MTK platformos telefon? Ez pedig Symbian-ra lett készítve. (Különben is ajánlom az újabb változatot: http://s60v5-symbian.blogspot.com/2010/12/doodle-jump-131.html )

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma