2010. december 15., szerda

Quickoffice (6.2.240)

A Quickoffice elsősorban a Microsoft Office-os dokumentumaink kezeléséhez lehet hasznos, bár ez a verzió csupán az olvasást támogatja, nincs ez másképp rengeteg olyan esetben, ahol be van építve a program az alapból megkapott szolgáltatások listájába, ergo nem marad el a program másoktól.
Olyan kiterjesztésekhez férhetünk hozzá, mint a .txt és .doc, .docx (Word dokumentum), ill. .xls, .xlsx, .xlsm (Excel munkalap), valamint .ppt, .pps, .pptx (PowerPoint bemutató).
(Az alkalmazáskezelő szerinti verziószám 6.02(240).)

Néhány kép az applikációról (a képek kattintásra „megnőnek”):

Letöltés (download): külső oldalról

Új verzió (new version): Quickoffice 6.3.37

22 megjegyzés:

  1. Hello!
    Van egy nokia n97-es mobilom és az a gond, hogy amikor telepítem a quickoffice-t, kiírja hogy frissítési hiba. Máshol is olvastam, hogy több embernek ez a problémája, de választ már nem találtam. Esetleg tudnál segíteni?

    VálaszTörlés
  2. Üdv!

    Nálam ilyen gond nem jelentkezett, csupán telepítés után, első használatkor kellett egy pár KB adatforgalmat generáló kapcsolatot engedélyezni (ez mobilnet előfizetés nélkül is mindössze kb. 20 forintot jelenthetett).
    Ha már telepítés alatt valami hiba jelentkezik, akkor lehetséges, hogy ez a modellek közötti különbségek miatt van. Bár az operációs rendszer ugyanaz, de lehetnek különbségek, amelyek inkompatibilitást okozhatnak. A biztonság kedvéért kipróbálom majd, mi a helyzet, és újratelepítem Nokia 5230-on a Quickoffice-t.

    VálaszTörlés
  3. Már megoldódott a problémám.
    Azért köszi mégegyszer!

    VálaszTörlés
  4. Nekem az lenne a gondom ,hogy bármit irok mail címre,nem fogadja el...ötlet?

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy megoldódott a problémátok. Mi volt a gond?

    VálaszTörlés
  6. A telepítést nem engedi olyasmit ír ki h nem telepíthető mert belső összetevő. Próbáltam több módot de mindig ugyanaz. Szeretnék segítséget kérni. Akár a letörlésére akár a feltelepítésben. Köszi

    VálaszTörlés
  7. Milyen típusú készülékre próbáltad telepíteni?
    Ha gyárilag is a telefonon van a program, tapasztalataim szerint akkor szokta ezt jelezni.

    VálaszTörlés
  8. Nokia C6 valószínűleg rajta van de nem tudom leszedni róla.

    VálaszTörlés
  9. Ha eleve rajta van, miért szeretnéd ezt feltelepíteni? :) Gyakorlatilag ugyanazt kapnád.

    VálaszTörlés
  10. Nem használható. Aktivítást kér licenszeket stb és nem megy.

    VálaszTörlés
  11. Hm. Nem csak akkor kéri a licenc megvásárlását, ha szerkeszteni akarod? Valószínűsíthetően only-read verzió, akárcsak ez. Tehát a licenc megvásárlását kéri, ha konkrétan a dokumentumra kattintasz, mert úgy kellene szerkeszteni

    VálaszTörlés
  12. Leírom pontosan mit tapasztalok: Belépek az office-ba, Új doksit akarok készíteni pl. word azt írja ki h nincs alkalmazáslicence, vásárol? folytat?Folytatással ugyaott vagyok. Amennyiben meglevő doksit nyitok meg az olvasható, de ugyanezt dobja fel ha bármit is akarnék vele csinálni. Szerkeszteni v csak nagyítani. Ezért akartam teljesen ledobni és egy normálisat, ami szignózva van feltenni. A basic-et sem engedi rátelepíteni sem semmi mást? Tehát először a letelepítést kellene megoldani véleményem szerint?!

    VálaszTörlés
  13. A C6-on olyan verzió van, amely csak olvasni engedi a dokumentumokat, szerkeszteni nem. Egyébként az innen letölthető verzió is ilyen.
    Elvileg a nagyítás/távolítás ikonjára kattintva nem kellene licenc vásárlására buzdítania, hanem működniük kellene.

    VálaszTörlés
  14. Köszi az infó! Nincs rá megoldás? Nekem nagyon kellene h tudjak alkalmasint jegyzetelni. Nem lehet valahogy eltávolítani? Wines telefonokon nincs ilyen gond. Azokon működik tökéletesen az office.

    VálaszTörlés
  15. Nyilván működik, mivel a Microsofté Windows Mobile operációs rendszer, illetve a Microsoft Office (Word, Excel stb.) is. :) Nem tudok megoldást rá. Korábban voltak tárgyalások arra vonatkozóan, hogy a Symbian platformon is lesz olyan változat, amivel szerkeszteni lehet, de úgy tűnik, ebből a kezdeményezésből nem valósult meg semmi.

    VálaszTörlés
  16. Köszi. Most esett le, akkor ne is keressek, mert nincs ilyen verza. Tudsz vmi ehhez hasonló amivel lehet szerkeszteni irott szöveget?

    VálaszTörlés
  17. A Quickoffice új verziója is elérhető! :)

    VálaszTörlés
  18. Köszönöm. Észleltem de sajna ez sem telepíthető frissíthető a fennt említettek miatt.

    VálaszTörlés
  19. Helló, ez teljes verzió? vagy kér serial kódott? csak mert nekem van quick offic-om alapból beépített csak régi és ezért nem nyitja meg a .docx-et :'(

    VálaszTörlés
  20. Üdv!

    Legjobb tudomásom szerint lehetőség van docx fájlok megnyitására is. Azonban ajánlom figyelmedbe az azóta megjelent újabb verziót: http://s60v5-symbian.blogspot.com/2011/03/quickoffice-6337.html

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma