2011. január 25., kedd

Crazy Penguin Catapult 2 (1.0.15)

Symbian S60V5-re sajnos nincs eredeti Angry Birds (csak Symbian^3-ra), azonban alternatíva akad a két ismert (Angry Birds 0.1 és Angry Birds 9.4 0.0.1) S60V5-ös Angry Birds-ön kívül is. Ilyen a Digital Chocolate Crazy Penguin Catapult 2 nevű játéka, amely hasonló jellegű. A pingvinek és a jegesmedvék harcáról szól. Kétféle játékmód létezik.
Az első a kampány mód, ahol több pályán küzdhetjük végig magunkat, és bizonyos számú csillag elérésekor különleges extrák, képességek válnak elérhetővé. A játékban pingvineket kell kilőni, ez egy katapultból történik, amely akkor lövi el a leugró vagy lógó pingvint a jegesmedvék felé, amikor rányomunk. A kilövés és a cél, azaz a jegesmedvék kiiktatása két részre van bontva: előbb az összes rendelkezésre álló pingvint el kell lőni, majd ezután egyesével repülnek a pingvinek a jegesmedvék által birtokolt terület fölött. Ekkor kattintásra a pingvin elkezd zuhanni. A játék közben extra pályák is vannak, ahol nem a medvéket kell legyőzni, hanem bizonyos tárgyakat összeszedni.
A másik játékmód az úgynevezett stratégiai játék. A nehézségi szint választása után megnyílik a játéktér. Adott mezőkön bizonyos számú pingvin- és medvebábuk vannak, amelyeket körökre osztva egymásra kell irányítani úgy, hogy a létszám dominál (a több győz). A cél itt az, hogy egyetlen ellenfél sem maradjon meg.
Általánosságban jellemző a játékra az, hogy vicces, a megoldások nem egyszerűek, sokkal inkább poénosság jellemző (például a falnak ütve a pingvinek viccesen lefolynak, vagy éppen pattogáskor is nevetségesek az effektek).

A program az alkalmazáskezelőben 1.00(15)-ös verziószámmal Crazy Penguin2 néven található meg.

Képek a szoftverről (rájuk kattintva eredeti felbontásban is megtekinthetők):

Letöltés (download): külső oldalról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma