2011. január 29., szombat

Resco Bubbles (1.31)

A Resco Bubbles a már ismert MicroMaze és Labyrinth játékokhoz hasonló jellegű, ám lényegében eltérő megvalósítású alkalmazás. Egy golyót kell irányítanunk, amelyet nem lyukba kell vezetnünk, hanem a számozott buborékokat kell kipukkasztani azáltal, hogy nekik irányítjuk a golyót. Ha nem a megfelelő sorrendben sikerül ezt véghezvinni, újra kell kezdeni a szintet. Mindezt természetesen a telefon giroszkópjának segítségével, azaz a telefon döntögetésével érhetjük el. Az irányítás roppant érzékeny, amely inkább előny, mint hátrány.
Az érzékenységet ezenfelül befolyásolja az is, hogy az egyre nehezedő szinteken más talajtípusok vannak, amelyeken jobban csúszik vagy éppen göröngyösen halad a golyó. Vannak negatív buborékok és tárgyak is, amelyek lassítják, gyorsítják a golyót, invertálják az irányítást stb.
Összesen 60 szintből áll a játék, amelyek teljes mértékben alkalmasak hosszú játékélményt biztosítani, ugyanis türelmet is igénylő, nem pár perc alatt végigvihető szoftverről van szó (erről tanúskodik némileg a viszonylag nagy mérete, a telepítőfájl ugyanis 3,44 MB). Külön megjegyzendő, hogy már a menü sem szokásos: a giroszkóp segítségével válthatunk a szintek között.
Az alkalmazáskezelőben 1.31(0) a verziószám.
Alapjában véve ez egy próbaverzió, de a letöltésben mellékelve van a regisztrációs kód (hogy később is kéznél legyen esetleg újratelepítéskor). Egyébként a kód 00000, azaz öt darab nulla.

Képek az alkalmazásról (rájuk kattintva eredeti felbontásban megtekinthetők):
Töltőképernyő

Letöltés (download): külső oldalról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma