2011. február 27., vasárnap

nUnlock (5.20)

A nUnlock-kal a más rendszerekből már ismert csúszkás feloldás varázsolható a telefonra.
Alap esetben a térerősség, az elmulasztott események, a billentyűzárat jelző ikon, az akkumulátor töltöttsége, az idő, illetve a dátum látszik. Állítható a háttérkép, a csúszka érzékenysége, az idő formátuma (24 vagy 12 órás), a napformátum, a csúszkán olvasható szöveg, a jelzőhang (legyen-e vagy ne), a lezárás és feloldás módja (lehet a csúszkával előhozni a felületet, de akár a menü gombbal is, valamint a menü gomb dupla megnyomásával is lezárható a billentyűzár), ezenfelül eltüntethetőek az információk is a felületről. Néhány beállítás nem érhető el, mert a teljes verzió megvétele szükséges hozzá, azonban ettől függetlenül is teljesen jól használható az alkalmazás.
Az alkalmazás telepítésével 6 háttérképet is nyerünk, amelyek a telefonmemóriába kerülnek, a képek mappán belül a nUnlock mappába.
A program az alkalmazáskezelőben nUnlock_S60_5th néven található meg 5.20(0)-s verziószámmal.

Kép a szoftverről (rákattintva eredeti felbontásban megtekinthető):

Letöltés (download): külső oldalról vagy az Ovi Áruházból

12 megjegyzés:

  1. Üdv!

    Most már elvileg működnie kell. Feltöltöttem újra. Nem értem, mi volt a gond először, mert csupán megváltoztattam a fájlnevet, és becsomagoltam. Ezeknek nem lenne szabad a telepítést befolyásolniuk, és mégis.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hol kell beállítani azt,hogy hogyan akarom lezárni a billentyűzetet?
    "a lezárás és feloldás módja (lehet a csúszkával előhozni a felületet, de akár a menü gombbal is, valamint a menü gomb dupla megnyomásával is lezárható a billentyűzár),"

    Köszi

    VálaszTörlés
  3. Üdv!

    Jelenleg nincs telepítve a telefonomon a program, de rövidesen megnézem. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy úgy emlékszem, a beállításoknál a neve nem konkrétan olyan formában megtalálható, ahogyan azt én is írtam. Az is lehet, hogy eleve le lehet így zárni a billentyűzárat.

    VálaszTörlés
  4. Hali!
    Nekem csak egy apró dolog szúrja a szememet a progival kapcsolatban: habár itt a képen felismeri az ékezetes betűket az én drágaságos Vivazomon ismeretlen karakterként jelenik meg az 'é' a Hétfőben stb. és ezzel a gagyiság látszatát keltve. Tudom apróság de ha tudtok rá magyarázatot segítsetek légyszi.
    Köszönettel: Foximilien

    VálaszTörlés
  5. hogy lehet ezt letörölni a telefonról? nekem nagyon nem tetszik, és szeretném törölni. viszont nem találom, hol lehet...
    köszi előre is!

    VálaszTörlés
  6. Hello.Beállítások-Alkalmazáskezelő-kiválasztod a fájlt,-opciók-eltávolítás.ennyi az egész.

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne, hogy a RAMblow szépen óránként kilövi. A másik meg, hogy először beadja az eredeti felold gombot, aztán meg a csúszkát. Köszönöm a segítségeteket.

    Üdv, Dani.

    VálaszTörlés
  8. Bocsi ez egy C5-03-as készülék.

    VálaszTörlés
  9. Sajnos csak az egyikre tudom a megoldást, azaz hogy hogyan lehetséges a RAMblow hatását elkerülni: a Tasks nézetben, ahol az éppen futó alkalmazásokat látod, jelöld ki a nUnlock-ot, majd nyomj az Opciókra, aztán a Toggle protection-re; így az automatikus RAM-takarítások alkalmával a nUnlockot békén hagyja a RAMblow.
    A másik gond csak az új szoftverrel jelentkezik, gondolom, amikor is gyárilag van egy feloldóképernyő.

    Más: Vivazon, a Sony Ericssonos szoftverrel szoktak lenni ilyen anomáliák.

    VálaszTörlés
  10. A nUnlock (5.20)oviáruházon keresztül történő ingyenes letöltése után, ha az alkalmazásból kilépek az exit gombbal megszűnik működni. Mi a teendő hogy a háttérben állandóan fusson az alkalmazás?

    udv,
    pa-lee

    VálaszTörlés
  11. Szeretnék segítséget kérni van egy alcatel ot995 telom és elfelejtettem a billenytyűzárt csuszkást hogy lehet feloldani nem tudom használni a telomat kérlek segítsetek

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma