2011. április 22., péntek

Iron Sight (1.0.2)

Az Iron Sight egy Polarbit játék, amely S60V5-ös fronton egyet jelent a kiemelkedő minőséggel. (Az ő kezeik közül került ki többek között a Raging Thunder, a Wave Blazer és az Armageddon Squadron.)
A játék szép grafikával és háromdimenziós mivoltával hivatott a játékosokat szórakoztatni. A cél az, hogy robotokat irányítva kilőjük az ellenfeleinket különféle fegyverekkel. Az Iron Sight körökre osztott, két sziget van egy játékon belül, az egyiken saját egységeink találhatóak, míg a másikon az ellenségesek. Az eleve jól kidolgozott játékmenetet olyan apróságok is színesítik, mint pl. a lövést befolyásoló szél. A játék komolyságát mutatja a telepítőfájl mérete is, amely meghaladja a 15 MB-ot.
Az applikáció alkalmazáskezelő szerinti verziószáma 1.00(2). A programot szignózni kell!

Szemléltető videó:


Letöltés (download): külső oldalról

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Kb.10 hónapja szignózok és csak most találtam meg ezt az oldalt -,- :)))
    Na most letöltöttem ezt az Ironsight-ot és szignóztam de anikor telepíteném ezt írja
    : nem lehet telepíteni. a tanúsítvány megakadályozza. Satio-m van. És csomó másik proginál pl. SPB time-nál is ezt írja ki.

    VálaszTörlés
  2. az előző hozzászóló vagyok:
    letöltöttem a magyar SignSis , de még azzal se müködik . lehet hogy lekéne cserélnem a .key és .cer fájlokat?

    VálaszTörlés
  3. Üdv!

    Nem tudom, meddig érvényes a tanúsítvány, amit kaptál a szignós oldalról, lehet, érdemes újat kérned, és azzal próbálkoznod. Más programokkal működnek a .key és .cer fájlok? Ha igen, akkor minden rendben lesz velük, és a gond máshol van. A Sony Ericssonokban (és a Samsungokban is) több dolog kicsit másképp működik, mint a Nokiákban, át van szabva kicsit a Symbian^1. Első körben én hard resettel próbálkoznék, ha több programnál is erre hivatkozik.

    Esetleg először telepítsd a Raging Thundert, azzal települ keretprogram is, bár kétlem, hogy ez lenne a gond, mivel az SPB Time ezzel nincs összefüggésben.

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Na azóta nagyon sok programot (többnyire játékot), de semmi se megy. Megpróbálom majd a resetet. Ja a szignózos oldalon érdekes nem tudok regisztrálni(elfelejtettem már a régi felhasználót :) ) , mert amikor megadok minden adatot rámegyek a complete-re ezt írja : UCenter info: Can not connect to MySQL server
    Error:
    Errno:0

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma