2011. május 14., szombat

YetiSports Summer Games (1.0.5)

Az alkalmazáson belül 4 nyári hangulatú játék játszható, melynek főszereplője egy jeti és a pingvinek.


Az első játékban egy pingvint kell a jetivel kilőnünk úgy, hogy egy sirály elkapja, majd szállítsa minél messzebbre. A madarunk egyre alacsonyabban repül, azonban lehet emelni a magasságot korlátozott ideig, amit az alsó vonalban egy csík jelöl.


A másik játékban szörfözéssel kell pontot gyűjtögetnünk.


A harmadik aljátékban afrikai jellegű elemekkel találkozhatunk. A játék elején el kell ütni egy pingvint a jetivel, a cél pedig az, hogy minél messzebbre jusson. A pályán számtalan akadály és segítség is található, amely befolyásolhatja a távolságot.


Az utolsó játék a legkülönlegesebb típusú, egyfajta „platformos”. A folyton forgó jetit kell minél magasabbra juttatnunk úgy, hogy növényre kerüljön. A kijelzőre bökés után a jeti elengedi a növényt, amelyen éppen volt, és abba az irányba ugrik el, amely felé fordult a nyomás pillanatában. A cél, hogy minél magasabbra jusson, illetve természetesen ne essen le. Egy levélre többször is kerülhet a jetink, ám nem számtalanszor.


A játék beépített hirdetéseket tartalmaz.

Letöltés (download): külső oldalról

14 megjegyzés:

  1. nekem kiír h ez trial és frissítsem miért???

    VálaszTörlés
  2. Kérdésem lenne a szerkesztőhöz, hogy ők kipróbálják-e ezeket a játékokat. Mert nekem nagyon sok játék internetes kapcsolatot kér sőt anélkül el se indul, hogy ne választanék egy kapcsolatot. Most jó mert nincs pénz a kártyámon és próbál az internethez kapcsolódni,de nem tud. Viszont majd ha feltöltöm pénzel a kártyám akkor enni fogja róla a pénzt. Érdekelne hogyan lehetne kilőni, hogy a játékoknál ne kérjen internetet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
  3. nemcsak a szerkesztők! bárki segíthetne !

    VálaszTörlés
  4. nekem is így csomót levett!!azóta mindig offlineba rakom ha kipróbálok egy új játékot.... mert télleg szar így-...

    VálaszTörlés
  5. offline modba nekem nem engedi...mindenképpen kér internetet

    VálaszTörlés
  6. Üdv!

    Úgy gondolom, mindenhol feltüntetem, ha beépített hirdetéseket tartalmaz a játék, ez generálhat adatforgalmat. Mivel ebben az esetben rég teszteltem a játékot, így sajnos egyszerűen kiment a fejemből, ezért elnézést kérek, korrigálom.

    Sajnos nem lehet kilőni a reklámokat, a szoftver így van programozva.

    VálaszTörlés
  7. még annyi kérdésem lenne, bár nem teljesen ide vág, hogy ovi-store-bol akarok ingyenes alkalmazást leszedni akkor csak hivatkozást küldi a telefonra és onnantól megint internetről kell letölteni ? Mert ha így van akkor elég gáz ez a megoldás...

    VálaszTörlés
  8. Igen, ez így van, sajnos ez a nem wifis telefonoknak nem kedvez, mert ugye wifivel nem gond, ha le kell tölteni. Melyik alkalmazást szeretnéd letölteni? Adj linkeket, és valószínűleg tudok segíteni. :)

    VálaszTörlés
  9. http://store.ovi.com/content/124776?clickSource=browse&contentArea=applications

    ez az ami nem lenne rossz :D

    Amúgy 5230-as telefonom van de magát a navigációt se értem. Mintha nem lenne rajta maga a térkép...az OVI pcsuit se nagyon rak rá semmit...és a net-en se látok térkép fájlokat...másik érdekesség, ha műholdra kapcsolódik minek akar állandón az internetre felszaladgálni ?

    VálaszTörlés
  10. Hello megtudnád szerezni a Fruit Ninja s60v5re kompatibilis verziót?:)

    VálaszTörlés
  11. azt olvastam, hogy az 5800 és 5230 együtt készül. az 5800-át szoftveresen lebutítják és így lesz az 5230...magyarán van benne wifi, ha szétszednéd a telefont ott villogna a 2 szalagkábel helye

    VálaszTörlés
  12. Peti, az általad linkelt szoftver: http://www.4shared.com/file/YnaLJ7NV/NokiMoki-Piano__s60v5-symbianb.html
    Az Ovi Térképek nálam rendesen teszi a dolgát. Az Ovi Suite-tal telepítetted a kívánt térképeket?
    A netet kilőtted a beállításokban? (Tehát offline mód, ill. a helymeghatározási módszereknél csak beépített GPS mellé pipa.)
    Egyébként éppen szoftveresen nincs lebutítva az 5230 az 5800-hoz képest, viszint wifi modul nincs benne, tehát fizikailag nem létezik benne.

    Névtelen: egy alternatív, java verziót találtam Fruit Ninja helyett: http://www.4shared.com/file/GMN0ZWRd/Melonsamurai_21__s60v5-symbian.html
    Sajnos az eredeti változat nem működik S60V5-ös telefonokon, csupán Symbian^3-on.

    VálaszTörlés
  13. köszi szépen ! közbe a térkép megoldódott egyenlőre hagyom neki a netes rásegítést mert használatba vettem a Klikk szolgáltatást ! :D

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma