2011. június 4., szombat

Mobbler (2.10(314))

A Last.fm felhasználóinak minden bizonnyal jól jön a Symbian rendszerhez készített last.fm scrobbler.
Lehetőség van szimplán a zenelejátszón hallgatott számok last.fm-re töltésére, új csatorna indítására, az utolsó hallgatott csatorna betöltésére, barátaink, üzenőfalunk, lejátszási listáink, legutóbb hallgatott zeneszámaink, események, ajánlott előadók, események, leghallgatottabb előadóink, albumaink, zeneszámaink, „tag-ek” megtekintésére, keresésre, ekvalizer beállítására stb. Időzítőt is kapunk a szoftverrel, lehetőség van alvó mód beállítására (max. 999 perc, amennyi bőven elég, sőt), azaz a beállított idő lejárta után a beállított parancs végrehajtódik. Időzítő mellé ébresztő is van, amelyhez a zenét last.fm-es állomások szolgáltathatják. A beállítások között felhasználó profilt, hozzáférési pontot, bitrátát, bufferméretet módosíthatunk, beállítható, mikor töltődjön le albumborító. Természetesen a lejátszási infó feltöltésének feltétele (hány százalék) is szabályozható (50-100%). Jól látható tehát, hogy tulajdonképpen egy teljes értékű scrobblert kapunk a Mobblerrel, számos hasznos lehetőséget nyújt, emellett nem elhanyagolható, hogy szép felülettel rendelkezik.


Letöltés (download): külső oldalról vagy az Ovi Áruházból vagy a Mobbler oldaláról

7 megjegyzés:

  1. Bocsi hogy ideírom a problémám de nemvagyok benne biztos h jelezné e nektek ha régebbi cikkhez irnám ! Szóval felraktam az oldalon található qt-t (4.06(2)) de az én programjaim mind 4.06(3)-as verziót kérnek...valahonnan meglehetne ezt szerezni ??

    VálaszTörlés
  2. Üdv!

    Utánanézek. Egyébként melyik program kéri az újabb verziót?

    (Egyébként bárhová írhatsz, e-mail formájában értesítést kapok róla.)

    VálaszTörlés
  3. másféle oldalról leszedett alkalmazások kérnek 4.06(3)-as QT-t...

    innen már majdnem minden rajtavan telefonomon :)

    VálaszTörlés
  4. Próbáld ki ezt: http://www.4shared.com/file/sOgR4B90/QT_installer_463__s60v5-symbia.html
    Aztán várok tapasztalatot, működik-e hiba nélkül, mert ez esetben frissítem a blogon is.

    Esetleg tudnál mondani/linkelni konkrét alkalmazásokat, amelyek ezt igényelték? Én is letesztelném személyesen.

    VálaszTörlés
  5. ha ezt rakom fel akkor a telepitesnel kiirjak a programok h QTmobility vagy mi hiányzik

    simbianpoint.com-rol talking alkalmazás

    VálaszTörlés
  6. cső B1T3! Hogy működik az új vodafone-os csodatelefon? :D Nekem az Alcatelem remekül muzsikál :) Ja, remek az oldal:)

    VálaszTörlés
  7. Peti, nem tudom, mi lehet a gond, nálam gond nélkül feltelepült a 4.06(3) is. Esetleg próbáld ki ezt: http://www.4shared.com/file/5ioCysOC/qt_installer_406_3___s60v5-sym.html

    Bencurio96, először is nagyon köszönöm. :) Egyébként azóta nem volt fejlemény, nagyon jól megvagyok a Nokiámmal. :) A Te Alcateled kicsit már komolyabb az enyémnél, tehát érthető a lelkesedésed. :D Az 5230-assal mi lett?

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma