2011. július 11., hétfő

Maya Bubbles (1.01)

A Maya Bubbles már szerepelt a blogon, ám az 1.01-es változat verziószámban előrelépés. A szembetűnő változás, hogy a labdák pukkanása máshogy néz ki, illetve sajnos beépített hirdetéseket tartalmaz a játék. 
Az ügyességi és logikai játék meglehetősen addiktív és gördülékenyen fut. A lényeg, hogy egy adott labdával, amit éppen kapunk, mindig a megfelelő színt üssük. A tetszőleges helyre kattintva elindul a buborék. Minimum 3 ugyanolyan színnek kell lennie az eltüntetéshez. A szintek egyre nehezednek azáltal, hogy egyre több szín, illetve labda van.
Az alkalmazáskezelőben 1.01(0)-s verziószámot visel az applikáció.


Letöltés (download): külső oldalról

Új verzió (new version): Maya Bubbles Touch 1.03
Reklámok nélküli verzió: Maya Bubbles 1.00(0)

18 megjegyzés:

  1. Szeretnék érdeklődni, hogy az 5230-om mitől kezd lassulni, fagyogatni. Semmi alkalmazást nem rakok a Telefonmemóriára(C:) de mégis már csak 17mb hely van..alkalmazáskezelőbe nézegetve van párminden a teló memóriába de nem tudom mire jók, hülyeséget meg nem akarok törölni mert akkor ronthatom el igazán

    VálaszTörlés
  2. ha bedugom az adatkábelt beállítja az alap témát. ha kihúzom akkor meg visszaállítja az addigi témát de iszonyatosnagy fagyogatással...

    VálaszTörlés
  3. Mikor volt utoljára hard reset végezve rajta, vagy mióta van meg a telefon, ha még nem volt ilyen? Az idő folyamán lassacskán megtelik a telefonmemória, ugyanis a telepítések során apró fájlok generálódnak a telefonmemórián (hiába a java, azaz a lényegi szoftver a memóriakártyán van), és ez apránként „teleszemeteli” a telefonmemóriát. Számomra ez még nem okozott gondot (pedig gyakran telepítgetek a gyakori tesztelések miatt), ugyanis addigra esedékes volt mindig a hard reset, mire gondot okozhatott volna.

    A másik gondra: igen, ha be van állítva egy egyéni téma, gépre csatlakoztatáskor visszaáll a gyári (de csak tárolóhely módban tapasztalataim szerint), és lecsatlakoztatáskor fagyogat, ha rögtön piszkáljuk. Erre az az egyszerű megoldás, ha vársz kb. 1 percet, addigra újra betöltődik a téma és a háttér, azaz visszaáll a normális állapot. (Ugyanez van bekapcsoláskor is, addig nem nagyon lehet érdemben használni a telefont, míg nem bootol, azaz kb. 1 percet várnunk kell.)

    VálaszTörlés
  4. most egy szoftverfrissítés jót tett neki...viszont Hard resetnél minden törlődik a telefon memóriáról nem??

    VálaszTörlés
  5. amúgy, valami jó messenger programot nem tudsz ? (Windows live messenger) sehol se találok...az ovi store-on van 1-2 jónak tűnő de nem tudok onnan letölteni... állandóan azt a hibát írja ki a letöltési link megnyitásakor, hogy "ismeretlen válasz"

    VálaszTörlés
  6. bocs h nem bírom leírni egy hozzászólásba de, van olyan hibám is, hogy néha fogja a telefon és újraindul, néha akkor mikor használom néha akkor mikor csak le van rakva és senki nem nyúl hozzá...ez mii?:D

    VálaszTörlés
  7. A hard resetkor törlődik minden, ám gyorsabb is lesz a telefon ennek köszönhetően, ugyanis gyári állapot áll vissza (vagyis csak az alap dolgok maradnak meg). Lehet, ez az újraindulásos gondot is megoldaná, bár nem tudom, pontosan mi okozhatja, nekem még nem produkált ilyet, csak akkor, amikor sok alkalmazás volt megnyitva, és megtelt a RAM, illetve bugos alkalmazás használatakor.

    Korábban használtam egy MSN programot, ám nem működött tökéletesen, nem mindig engedett bejelentkezni (vagy csak sokára). Esetleg belinkelhetnéd az általad kinézetteket, és letölteném, majd letesztelném azokat.

    VálaszTörlés
  8. http://store.ovi.com/content/62616?clickSource=search

    http://store.ovi.com/content/19751?clickSource=search

    ezek még mindig "ismeretlen válasz"-t dobnak.

    VálaszTörlés
  9. majd letudnád írni, hogy a hard resetet hogykell pontosan csinálni ?
    Emellett az érdekelne, hogy a memóriakártyát is törli ? netalán a simkártyát is lenullázza ? csak hogy tudjam előre pontosan mire számítsak.

    VálaszTörlés
  10. Kipróbáltam mindkettőt. Az első nem használható MSN-ezésre, a második jónak tűnt elsőre (MSN, Facebook, ICQ stb.), ám hosszas várakozás után sem csatlakozott.

    A hard resetet úgy kell csinálnod, hogy kikapcsolt állapotban megnyomod egyszerre a zöld, piros, kamera és bekapcsoló gombot, és mindaddig lenyomva tartod őket, amíg be nem kapcsol a telefon. Érdemes feltölteni előtte a telefont, mert bonyodalmat okozhat, ha közben lemerül. Egyébként nem hosszú folyamat. a memóriakártyáról nem törlődik semmi elvileg (tapasztalataim alapján sem), de érdemes biztonsági mentést készítened. aA SIM kártya is biztonságban marad, de a telefonon tárolom a kapcsolatokat, így azokat is szimplán átmásoltam a gépre, majd hard reset után vissza (egy Contacts mappában tárolódnak).

    A soft reset nem olyan drasztikus mód, két fajtája van. A *7780# kód tárcsázásával a gyári beállítások állnak helyre. A *#7370# kód a telefonmemóriát formázza le, itt is érdemes ügyelni a jó töltöttségre. Soft resetnél kérni fogja a rendszer a telefon biztonsági kódját, ami alapértelmezetten 12345.

    VálaszTörlés
  11. végül nem csináltam se soft, se hard resetet mert a legutolsó szoftverfrissítés óta tökéletesen fut a telefonom, anyni kérdésem lenne hogy mindenhol azt olvasni a Nokia Navigációjába fizetni kell azért h beszéljen (fordulj jobbra fordulj balra stb.) de a telefonon belül simán kilehet választani h beszéljen, nem kér érte pénzes letöltést és semmit se... vagy csak már használattal veszi a pénzt a kártyámról??

    VálaszTörlés
  12. Nem, a hangos navigáció is ingyenes. Sőt saját hangot is vehetsz fel.

    VálaszTörlés
  13. igen..megint figyelmetlenül írtam...mikor kiválasztok valamit akkor megkérdi, hogy letölti-e...ez menynibe kerülhet ? és egyszeri díja van vagy mikor használom mindíg fizetni kell-e érte ??

    van saját hang opció is azt is lekell tölteni de utána én állíthatom össze hangfájlokkal???

    VálaszTörlés
  14. Az a letöltés szimplán adatforgalomnak minősül, szóval a szolgáltatód és a díjcsomagod határozza meg az árát. Külön díja nincs a letöltésnek, ugyanaz, mintha gépről telepítenéd.

    Saját hanggal még nem használtam az Ovi Maps-et, de van külön program erre a célra.

    VálaszTörlés
  15. letöltöttem a "saját hang" opciót de sehol nem találom h hol lehetne felvenni, vagy berakni oda létező hangfájlokat

    VálaszTörlés
  16. És a Nokia Ovi Suit se tudja frissíteni az OVI maps alkalmazásomat...hibát ír ki és h keressem fel a a weblapot

    VálaszTörlés
  17. A saját hangot majd kipróbálom, tapasztalat híján nem tudok segíteni egyelőre.

    Az Ovi Suite nekem is ezt csinálta sajnos, valami gubanc van vele. Innen válaszd ki a telefonod: http://www.nokia.hu/tamogatas/termektamogatas/maps/compatibility-download
    Aztán a jobb oldali oszlopban a lesz egy zöld link, amiben szerepel a letöltés szó. Miután rákattintottál, középen bevillan egy nagy „letöltés” mező. Ez a legfrissebb verzió lesz, azaz az Ovi Suite-tal már fel is tudod telepíteni a térkép- és hangfájlokat.

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma