2011. július 29., péntek

Friss Ovi Suite (3.1.1.80) érhető el

Az Ovi Suite program szoftverfrissítés része automatikusan megtalálja a 3.1.1.78-as verziójú változat frissítését szolgáló 3.1.1.80-as verziószámú frissítést. 
A mindössze 209 kB-os új verzió fontos javításokat tartalmaz a térképszinkronizálást és a készülékszoftver-frissítést érintve, azaz telepítése mindenképpen ajánlott. 1 GB szabad hely szükséges a végrehajthatóságához, enélkül egyértelmű magyarázat mellett nem fog frissülni az Ovi Suite.

Kattintásra eredeti felbontásban nyílik meg a kép

4 megjegyzés:

  1. ovi suit program kiirta, hogy milyen alkalmazásokat lehet pluszba feltelepíteni és , hogy miket lehet frissiteni. Mindent jól felrakott és jól is működnek kivéve a facebook alkalmazás...az folyamatos hibát ír bejelentkezésnél és hogy a készülék újraindítás megoldhatja a problémát, de persze nem oldja meg....valami régebbi verziót hol találhatok ? Vagy mi orvosolhatja a problémát ?ovi suit program kiirta, hogy milyen alkalmazásokat lehet pluszba feltelepíteni és , hogy miket lehet frissiteni. Mindent jól felrakott és jól is működnek kivéve a facebook alkalmazás...az folyamatos hibát ír bejelentkezésnél és hogy a készülék újraindítás megoldhatja a problémát, de persze nem oldja meg....valami régebbi verziót hol találhatok ? Vagy mi orvosolhatja a problémát ?

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, én nem klienssel használom a FaceBook-ot. Majd kipróbálom én is ezt a klienst, amit az Ovi Suite dob fel, és utána tudok tapasztalatot írni.

    VálaszTörlés
  3. énis csak képek feltöltésére használom mert elég bugos...operával meg nemenged képet felrakni

    VálaszTörlés
  4. Igen, valóban vannak hibái, kipróbáltam. A sima webes felület csaknem teljes értékűen használható, itt pedig kompromisszumokat kell kötnünk. Működik, de érdemesebb a Facebook mobilra optimalizált verzióját böngészni.

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma