2011. július 29., péntek

Frissült az Opera Mini 6 és az Opera Mobile 11

Az Opera Mini és az Opera Mobile a 6.1-es és a 11.1-es verziószámot megtartva frissült, előbbi már a 6.1.25570-s, míg utóbbi a 11.10.1604-es verziószámot viseli.
Az Opera Mini 6.1.25570 többek között jobban támogatja a fizikai qwerty billentyűzettel ellátott érintőképernyős telefonokat, jobban támogatja a (Symbian^3-as) Nokia X7-00 modellt, valamint apróbb javítások is történtek, amelyek a stabilitást is szolgálják.
Az Opera Mobile 11.10.1604 teljes képernyős billentyűzet hozzáadását jelenti natív írás támogatása mellett arab és a héber nyelvekkel Symbian^3 készülékekre; CSS3-at illető problémák kerülték kijavításra; egy hozzáadott ikon gyors hozzáférést biztosít a gyors íráshoz; több hiba javítva lett, és általánosan stabilabb lett a böngésző.



Opera Mini 6.1.25570 letöltése: külső oldalról
Opera Mobile 11.10.1604 letöltése: külső oldalról

Friss verziók letöltése: link

6 megjegyzés:

  1. 5230 és a többi okostelefonon opera mini alkalmazást kell ugye használni ?

    VálaszTörlés
  2. Lehet mindkettőt, az Opera Mini viszont elterjedtebb. Az Opera Minivel lehet akár 90%-os adatforgalmat spórolni a weboldalak böngészésekor, az Opera Mobile pedig egy teljes értékű böngésző (amelynek szintén van tömörítéses funkciója, de szerintem kisebb hatásfokkal működik, és eleve több RAM-ot „eszik” a program).

    VálaszTörlés
  3. Szeretnék érdeklődi afelől, hogy minden alkalmazás működik-e 5230-on ami 5800 megy.
    A Skype programot szertném letölteni a telefonomra, de azt írja, hogy a készülékre nem elérhető a Skype. A hivatalos weboldalon a kompatibilitási listán nincs rajta az 5230 de az 5800 rajta van...

    VálaszTörlés
  4. Másik kérdésem pedig a hard resettel kapcsolatos, mert ovimaps frissítéssel megint csak 12mb szabad helyem van a C meghajtón és úgy tűnik ez a telefonnak nem elég és néha elég lassúcska. Szóval ha megcsinálom a hard resetet akkor a telefon hálózati beállításai se lesznek meg ?? Mert mobil nettel tudok csak netezni és attól félek h a reset ezt is törli és nem tudom majd beállítani az adatokat és nem fogok tudni netezni.

    VálaszTörlés
  5. Tapasztalataim szerint igen, legalábbis konkrétan egy esetre sem emlékszem, hogy lett volna olyan, hogy nem működik 5800-ra írt alkalmazás (lévén a rendszer szinte megegyezik). Elképzelhető, hogy azért nincs az 5230 a kompatibilitási listán, mert nincs előlapi kamerája, azaz videótelefonálásra nem alkalmas. (Én speciel még nem is próbáltam skype-ozni 5230-on).

    A hard reset töröl mindent a telefonmemóriáról, illetve mindne beállítás visszaáll gyárira. Miért nem tudod újra beállítani a mostaniakat?

    VálaszTörlés
  6. Üdv! Amikor megnyitom az Opera mobile-t mindig megakarja nyitni azt weboldalt amit utoljára látogattam.Ezt kitudom kapcsolni v. átállítani ?

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma