2011. augusztus 10., szerda

Rövid idő után megérkezett az Ovi Suite 3.1.1.85

Nemrégiben a 3.1.1.80-as verzió követte a 3.1.1.78-at, ám már meg is érkezett az újabb frissítés, amellyel a verziószám 3.1.1.85-re módosul. A változtatások listája névleg teljesen megegyezik az előző verzió által hozott „changelog-gal”, azaz fontos javításokat hoz a térkép szinkronizálásában és a készülékek szoftverének frissítésében.
Az Ovi Suite automatikusan megtalálja a friss verziót, amely (pl.) a szoftverfrissítések fül alatt telepíthető is. A Nokia oldaláról pedig mindig letölthető az aktuális legfrissebb verzió.


9 megjegyzés:

  1. Üdv újra !

    Az lenne a kérdésem, hogy a Telenor nemsokára bevezeti a Hipernetet (HSPA+)...ezt az 5230-as készülékem fogja tudni használni ?

    VálaszTörlés
  2. Újra itt !!

    lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Symbian Anna-t lehet rakni 5230-as telefonokra ??


    http://www.symbiantweet.com/symbian-anna-custom-firmware-v6-2-for-nokia-5800-5530-5230-x6

    ????

    VálaszTörlés
  3. Üdv!

    A telefon max. 3,6 Mbps sebességű HSDPA-t tud használni.

    Tudomásom szerint a Symbian^3 Anna változata nem futtatható Symbian^1-es telefonokon, de lehet, hogy pár funkcióját és a megjelenését át lehet vinni a régebbi modellekre is, szerintem az általad linkelt bejegyzésben is erről van szó.

    VálaszTörlés
  4. Ha mégse tetszene ez a "Symbian Anna" akkor ha készítek Ovi Suit-al biztonsági másolatot, akkor a régi rendszert vissza tudom majd vele rendesen állítani???

    VálaszTörlés
  5. Hy !

    valamilyen jól működő MSN Messenger programot nemtudsz ? előny lenne ha nem állandóan a neten lógna hanem pl 20mp-ként frissítene

    VálaszTörlés
  6. Újra itt ! :D
    közben sikerült egy jó MSN programot találni(slick) most inkább az érdekelne, hogy van wifi-s SD kártya és ha vennék egy olyat azzal lenne wifi a telómba ? bár olvastam, hogy az 5230-ba csak sima SD slot van nem pedig Full SDIO slot ezért nem működne...mi a te véleményed ?

    VálaszTörlés
  7. Legjobb tudomásom szerint nem megoldható a wifi sajnos az 5230-cal. Én eBuddy klienst használok MSN-ezéshez is, gond nélkül teszi a dolgát.

    VálaszTörlés
  8. Nokia 5230-ra fel lehet rakni a symbian3 anna-t,de sajna csak az Rm-594-esre. Ezt itthon nem forgalmazzák. Rm-588 nem ismeri fel. Már próbáltam.
    És hogy még egy felvetésre válaszoljak, van wi-fi az 5230-ban,mivel az alap ugyanaz mint az 5800- Csak egy szalagkábel hiányzik belőle.

    VálaszTörlés

AdF.ly

Oldalmegjelenítések száma